DeparteDeCasa....si totusi ACASA
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DeparteDeCasa....si totusi ACASA

Forum pentru romanii`` rataciti`` in strainatate si nu numai !!!

AcasaAcasa  PortalPortal  ÎnregistrareÎnregistrare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  

CONCURSURI CULINARE

In jos 
+5
mireille_
alina
nanuca
olga
Pisyoana
9 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Pisyoana
Moderator
Moderator
Pisyoana

feminin
Numarul mesajelor : 7083
Varsta : 39
Data de inscriere : 29/11/2007

CONCURSURI CULINARE Empty
MesajSubiect: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeLun Oct 11 2010, 01:42

PRIMUL NOSTRU CONCURS!
Participa si tu!

Nu avem o tema anume, fiecare se poate inscrie cu o reteta noua, facuta special pentru concurs.

Puteti face ce vreti voi: mancaruri, dulciuri, etc.

Insrierile se vor face pana la sfarsitul lunii octombrie iar votarea retetei castigatoare va avea loc in prima saptamana din luna viitoare.

Votarea se va face printr-un sondaj in cadrul forumului iar premiul este surpriza.

Retetele se vor posta la topicuri noi, aici se vor pune doar pozele si link-urile catre retetele respective.
Fiecare participant va intra in concurs cu o singura reteta.

Succes!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeLun Oct 11 2010, 02:00

Bravo, Oana! Suuper ideea!
Sus In jos
Pisyoana
Moderator
Moderator
Pisyoana

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeLun Oct 11 2010, 02:20

Fetelor, nu o credeti, ea face pe forumul ei concurs in fiecare luna laugh asa ca de la ea am luat ideea! friends
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeLun Oct 11 2010, 02:22

Oana, carcotasa!
Ala e forum culinar, na! Aici e primul concurs in atatia ani!!! De aia zic! Si mai zic o data si poti sa ma si bati, na! Braaaaavooo, Oana! ( tie chiar iti pasa de forumul asta!- un motiv in plus sa te felicit)
Sus In jos
Pisyoana
Moderator
Moderator
Pisyoana

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeLun Oct 11 2010, 02:29

Embarassed Pai imi pasa pt ca aici am legat primele prietenii cand am venit in Grecia.

Si acum imi dau tigaia singura tigaie in cap laugh
Sus In jos
olga
CALATOR ``FRUNTAS``
CALATOR ``FRUNTAS``
olga

feminin
Numarul mesajelor : 1912
Varsta : 47
Data de inscriere : 01/11/2008

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeLun Oct 11 2010, 05:46

Oh pe forumul ala sincer nu cred ca pot rezista prea mult,in primul rand nu am timpul respectiv,dar in al doilea prea multa papica noua si super delicioasa care imi face cu ochiul si eu incerc sa tai din portii :blink: ,sa vad ce timp am ca sa iau parte aici.
Sus In jos
nanuca
founder
founder
nanuca

feminin
Numarul mesajelor : 7605
Varsta : 45
Data de inscriere : 22/06/2007

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeMar Oct 12 2010, 06:44

Haideti fetelor asteptam , asta este surpriza de care va spuneam
Sus In jos
https://departedecasa.all-up.com
nanuca
founder
founder
nanuca

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeMar Oct 12 2010, 08:32

Oana am facut un forum, ca sa se vada mai bine , asteptam retete, nu va sfiiti fetelor, apoi voi decideti cine ce si cum , anuntati-va participarea
Sus In jos
alina
CALATOR ``FRUNTAS``
CALATOR ``FRUNTAS``
alina

feminin
Numarul mesajelor : 2708
Varsta : 61
Data de inscriere : 19/07/2007

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeMar Oct 12 2010, 19:31

Mult succes la concurs !!!!!!!!!!
Sus In jos
nanuca
founder
founder
nanuca

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeMier Oct 13 2010, 00:32

Vad ca nu se ``arunca `` nimeni CONCURSURI CULINARE 784880
Sus In jos
mireille_
CALATOR ``FRUNTAS``
CALATOR ``FRUNTAS``
mireille_

feminin
Numarul mesajelor : 1033
Data de inscriere : 08/01/2008

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeMier Oct 13 2010, 09:32

mai, interesanta idee..m-as inscrie, da mi-e ca ma fac de cacao :D :D :D...dar o propun pe Ioanna...sa vezi ce tigai imi da acum....:d :D dar promit sa ma gandesc serios...:) :)
Sus In jos
ioanna
Calator--500--km
Calator--500--km
ioanna

feminin
Numarul mesajelor : 618
Varsta : 54
Data de inscriere : 24/03/2008

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeMier Oct 13 2010, 21:47

Yeah sure Mirela , cu experimentele mele culinare ...................dupa aia s-ar putea sa va para rau.Da stiu eu pe unii ( nu dau nume) care ar fi trebuit sa mearga la Top Chef :chef:
Anyway daca am vreme o sa pun o reteta (ce zici de aia cu castraveti murati Mirelo?) da dupa aia nu ziceti ca nu v-am prevenit tav
Sus In jos
olga
CALATOR ``FRUNTAS``
CALATOR ``FRUNTAS``
olga

feminin
Numarul mesajelor : 1912
Data de inscriere : 01/11/2008

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeJoi Oct 14 2010, 00:20

Pai Ioana daca esti mereu cu asta din poza de la avatar sigur nu mai ai timp de bucatarie laugh laugh laugh :hump: (sper ca ai inteles gluma)nu ma trezesc cu bataie hunter
Sus In jos
Pisyoana
Moderator
Moderator
Pisyoana

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeJoi Oct 14 2010, 00:29

Hai Mirela, Ioana, Olga!

lasati vorba si hai la concurs :D
Sus In jos
ioanna
Calator--500--km
Calator--500--km
ioanna

feminin
Numarul mesajelor : 618
Varsta : 54
Data de inscriere : 24/03/2008

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeJoi Oct 14 2010, 21:01

olga a scris:
Pai Ioana daca esti mereu cu asta din poza de la avatar sigur nu mai ai timp de bucatarie laugh laugh laugh :hump: (sper ca ai inteles gluma)nu ma trezesc cu bataie hunter

fiecare cu slabiciunile lui laugh laugh laugh
Oana care e dead line-ul pentru concurs .........si normal , ce ne iese la afacerea asta ? laugh
Sus In jos
mireille_
CALATOR ``FRUNTAS``
CALATOR ``FRUNTAS``
mireille_

feminin
Numarul mesajelor : 1033
Data de inscriere : 08/01/2008

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeVin Oct 15 2010, 00:09

cum ce-ti iese???? daca castigi iti dau eu un premiu surpriza, stai linistita:)deja si stiu ce vrei:)
deadline-ul pana la sf lunii oct...scrie mai sus, daca ti-ai schimba poza de la avatar poate ai vedea si regulile...
don't shoot :) :)
Sus In jos
Pisyoana
Moderator
Moderator
Pisyoana

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeVin Oct 15 2010, 07:53

E surpriza, nu zic!
Sus In jos
nanuca
founder
founder
nanuca

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeSam Oct 16 2010, 05:33

Hai ma mirela de ce sa te faci de cacao ? Puneti ma retete , de saptamana viitoare ma pregatesc si eu
Sus In jos
Pisyoana
Moderator
Moderator
Pisyoana

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeSam Oct 16 2010, 21:17

alina a scris:
Mult succes la concurs !!!!!!!!!!

Alina, te asteptam si pe tine la concurs friends
Sus In jos
nanuca
founder
founder
nanuca

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeSam Oct 16 2010, 21:28

sunt fricoase fetele CONCURSURI CULINARE 784880 CONCURSURI CULINARE 784880 CONCURSURI CULINARE 784880
Sus In jos
alina
CALATOR ``FRUNTAS``
CALATOR ``FRUNTAS``
alina

feminin
Numarul mesajelor : 2708
Varsta : 61
Data de inscriere : 19/07/2007

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeDum Oct 17 2010, 06:36

Oana, eu nu mai gatesc de multa vreme, iar retete am de ceva timp in calculator... dar nu e corect sa particip asa... daca veniti la masa, gatesc pentru voi... altfel cine sa manance? laugh O sa ma delectez cu retetele voastre clapping
Sus In jos
Pisyoana
Moderator
Moderator
Pisyoana

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeMar Oct 19 2010, 04:01

:console: Imi pare rau, Alina.
Stiu ca din mainile tale ies numai bunatati!

Le asteptam pe celelalte fete. A mai ramas putin timp... nu se inscrie nimeni?
Sus In jos
nanuca
founder
founder
nanuca

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeMar Oct 19 2010, 19:29

Lasa ma ca ma inscriu numai eu asa o sa fie mai usor pt mine sa castig, haideti ma fricoaselor, de gatit, gatiti, numai sa faceti o poza si postati, se deschide un alt topic de votat, fiecare voteaza ce vrea , nu se vede cine ce voteaza doar arata cine are mai multe voturi , de ce va este frica ?
Sus In jos
nanuca
founder
founder
nanuca

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeMar Oct 19 2010, 19:29

oana, oare sa le aratam premiul? nici eu nu stiu ce este fetelor, da nu va asteptati la cine stie ce premiu mare, ceva simbolic
Sus In jos
Pisyoana
Moderator
Moderator
Pisyoana

feminin

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitimeMar Oct 19 2010, 20:53

Mai, eu ziceam ca e mai frumos daca e surpriza, dar daca vreti sa il arat, il arat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CONCURSURI CULINARE   CONCURSURI CULINARE Icon_minitime

Sus In jos

CONCURSURI CULINARE
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DeparteDeCasa....si totusi ACASA :: Gatim papa bun chiar daca suntem departe de casa :: Concursuri Culinare-
Mergi direct la: